Dopustite osmijehu da blista!

  • Vrhunski kvalitet i stručno osoblje
  • Moderne metode prilikom zahvata
  • Besprijekoran osmijeh za čitav život

Dr. Amar Merdanić rođen je u Bihaću 30. augusta 1978. godine. Osnovnu i srednju školu završava u Bihaću, nakon čega upisuje Stomatološki fakultet u Sarajevu. Dokazao se kao dobar student, sa mnogo ambicija, rješavajući sve zadatke koji se stave pred njega. Nakon fakulteta, počinje da radi u AS stomatološkoj ordinaciji u Bihaću. Pokazao se kao vrlo dobar i vrijedan stomatolog. Godine 2007. osniva svoju stomatološku ordinaciju Dental-Studio Merdanić. Sa željom za usavršavanjem, prati najnovije napretke iz oblasti stomatologije. Radio je kao saradnik u ordinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji. Dobitnik je mnogih priznanja, a njegovi pacijenti imaju samo riječi hvale za njega.

Članovi našeg tima

Stručnost našeg tima, ogleda se kroz energičnost, ali i efikasnost s kojom pristupamo svakoj proceduri, kao i kroz posebnu pažnju usmjerenu prema našem pacijentu, kako bi svaki zahvat prošao bezbolno, uz potpuno izlječenje i sa estetski savršenim rezultatom.

Amar Merdanić / Doktor stomatologije

Amar Merdanić

Doktor stomatologije

Naši certifikati i priznanja

Svakom pacijentu nudimo vrhunsku kvalitetu svih stomatoloških radova koji se izvode uz što manje posjeta i nepotrebnog gubitka vremena, a vrijedi spomenuti da je dr. Amar Merdanić dobitnik mnogih priznanja/certifikata za svoj rad.

Slike naše ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Studio Merdanić nalazi se u Bihaću, u ulici Ivana Gorana Kovačića br. 2. Naša ordinacija posjeduje najmoderniju opremu renomiranih proizvođača za dentalnu medicinu. Zadovoljavamo sve standarde. Ordinacija je uredna i topla, te daje dojam kao da ste kod kuće. Na priloženim fotografijama, možete vidjeti kako izgleda naša ordinacija.

Lijepe riječi naših klijenata

Abdullah Veladzic

Topla preporuka za sve pacijente! Divno osoblje, profesionalno, ljubazno i uvijek spremno za odgovore na sva naša pitanja i nedoumice! Za sve one koji žele imati divan osmijeh!

Nena Alibegović

Topla preporuka za sve pacijente! Divno osoblje, profesionalno, ljubazno i uvijek spremno za odgovore na sva naša pitanja i nedoumice koji na kraju rezultiraju zadovoljnim i lijepim osmijehom 🙂! Thumbs up for dr. Merdanic and his studio!

Amela Topcagic

Svaka čast na profesionalnosti divni ste ,svakom bih preporučila vas kao Dr. i vaš tim❤️❤️.Hvala

Danijela Bukvić

Sve preporuke.Stručni,daju sigurnost i povjerenje,dostupni.Izlazite sa osmijehom.

Abdullah Veladzic
Nena Alibegović
Amela Topcagic
Danijela Bukvić