Dental-Studio Merdanić - Loader
Dental-Studio
Merdanić
merdanic-dent

O nama

Dr. Amar Merdanić rođen je u Bihaću 30. augusta 1978. godine. Osnovnu i srednju školu završava u Bihaću, nakon čega upisuje Stomatološki fakultet u Sarajevu. Dokazao se kao dobar student, sa mnogo ambicija, rješavajući sve zadatke koji se stave pred njega. Nakon fakulteta, počinje da radi u AS stomatološkoj ordinaciji u Bihaću. Pokazao se kao vrlo dobar i vrijedan stomatolog. Godine 2007. osniva svoju stomatološku ordinaciju Dental-Studio Merdanić. Sa željom za usavršavanjem, prati najnovije napretke iz oblasti stomatologije. Radio je kao saradnik u ordinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji. Dobitnik je mnogih priznanja, a njegovi pacijenti imaju samo riječi hvale za njega.

Dental-Studio Merdanić - Merdanić Amar

Zašto odabrati baš nas

Svakom pacijentu nudimo vrhunsku kvalitetu svih stomatoloških radova koji se izvode uz što manje posjeta i nepotrebnog gubitka vremena, a vrijedi spomenuti da je dr. Amar Merdanić dobitnik mnogih priznanja/certifikata za svoj rad. Naše stomatološke usluge su raznolike i kreću se od implantologije, protetike, restorativne stomatologije pa sve do jednostavnih zahvata u estetskoj stomatologiji. Vaš posjet stomatologu može biti potpuno bezbolan uz pomoć anestezije koja garantira bezbolnost zahvata. Također, iskoristite besplatan pregled zuba i usne šupljine u ugodnom ambijentu.

Postavite nam pitanje

Ukoliko imate neko pitanje ili sugestije, obratite nam se ovdje. Dovoljno je samo da ispunite formu i mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.